ایمیل پشتیبانی | info@rooyansystem.net |
تلفن های تماس با ما رویان سیستم:22059631-22023622
|
به همت انجمن صنفی تولیدکنندگان شن و ماسه استان تهران در کنار انجمنهای استانی و با همکاری مرکز تحقیقات وزارت راه، مسکن و شهرسازی، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، خانه معدن ایران و جمع زیادی از نهادهای دولتی و شرکتهای خصوصی امسال اولين همايش ملی سنگدانۀ ایران با حضور بیش از یکهزار تولید کنندۀ شن و ماسه از سراسر کشور در روزهای 14، 15 و 16 مهر سال جاری در مركز تحقيقات راه، مسكن و شهرسازی برگزار خواهد شد.
بدينوسيله از شما دعوت میگردد از غرفه شرکت رویان افزار پارس
تولید کننده نرمافزارهای ویژه بتن، شن و ماسه و آسفالت در اولین همایش ملی سنگدانه، یازدهمین کنفرانس ملی بتن و هفدهمین همایش روز بتن در مرکز تخقیقات مسکن و شهرسازی واقع در اتوبان حکیم، شیخ فضل الله نوری، جنب شهرک فرهنگیان
۱۴ لغایت ۱۶ مهر ماه از ساعت ۸ الی ۱۸
بازديد نمایید.
مدیریت منابع انسانی از مهم ترین فرآیندهای یک سازمان در حال رشد است همچنین مدیریت صحیح بر افراد درون سازمان برپایه قوانین و دستورالعملها برای دستیابی به اهداف بلند مدت سازمان در خصوص سرمایه انسانی و همینطور هزینهیابی صحیح حقوق و دستمزد و مخارج وابسته به آن می باشد.
یک سیستم حقوق و دستمزد مطمئن با ارائه ساختاری مناسب امکان مدیریت تمامی متغیرهای مربوط به هزینههای حقوق و دستمزد را به سازمان ها می دهد و با ارائه گزارش های کارآمد مدیران سازمان ها را برای برنامه ریزی های بلند مدت یاری می دهد.
بهره وری در محاسبه حقوق و دستمزد از اهمیت بسیار زیادی در سازمان ها برخوردار است، محاسبه دقیق میزان حقوق پرداختی به کارکنان سازمان با فرآیندی دقیق و مکانیزه.
پیش بینی دقیق تمامی هزینه های حقوق و دستمزد و نظارت بر آن می تواند باعث ترسیم شمایی درست از داده های مالی، تصمیم گیری آسان در خصوص افزایش دستمزدها و برآورد هزینه ها.
با استفاده از یک نرم افزار حقوق و دستمزد کارآمد، اشتباهات در خصوص گزارشات مالیاتی را به حداقل برسانی. دیگر نیازی نیست به انبوهی از ورقههای پرداخت نگاه کنید تا سوابق پرداختهای مالیاتی را ببینید. از طریق یک نرم افزار حقوق و دستمزد خودکار، تمامی سوابق در کامپیوتر نگهداری میشود. جمعآوری این دادهها و خارج کردن آنها از سیستم بسیار آسان است و سوابق مالیاتی دقیقی را برایتان فراهم میکند. از خطاهای دستی محاسبه مالیات حقوق با استفاده کردن از یک سیستم حقوق و دستمزد خودکار جلوگیری کنید.
به عنوان یک کسب و کار، نگه داشتن مقادیر زیاد داده برای حقوق و دستمزد میتواند چالش برانگیز باشد. نمیتوانید به راحتی انبوهی از دادهها را ذخیره و مدیریت کنید. اما هنگامی که از یک نرم افزار حقوق و دستمزد استفاده میکنید، ذخیره کردن سوابق در پایگاه دادههای مختلف بسیار آسان است. با این حال محض احتیاط برای زمانی که کامپیوتر یا سیستم تان دچار مشکل بزرگی شود، هنوز هم باید یک نسخه پشتیبان داشته باشید تا همه سوابق تان را دوباره به دست بیاورید. نرم افزارهای حقوق و دستمزد، امکان تهیه آسان و سریع فایل های پشتیبان از اطلاعات مالی پرسنل را برای شما فراهم می کنند.
انبار به عنوان یکی از مهمترین بخشهای سازمانهای صنعتی و بازرگانی و همچنین انبارداری یکی از فرآیندهای حیاتی سازمان هاست، مدیریت و کنترل انبار میتواند از خسارت ها و ضرر و زیان های بسیار زیادی جلوگیری نماید و استفاده از یک سیستم یکپارچه با سایر بخشهای سازمان میتواند باعث سهولت مدیریت بهینه انبار و در نتیجه مدیریت بهتر سازمان شود، سازمانها در بخش انبار همواره با حجم زیاد اطلاعات روبهرو هستند، اطلاعات مربوط به دریافتها و ارسالها، کلیه تراکنشهای انبار، کنترل موجودیها، مغایرتها و .... ثبت و ضبط این اطلاعات و در نهایت استفاده در جهت بهبود روندها و فرآیندها از مهمترین استفادههای سیستم انبارداری و حسابداری انبار رویان میباشد، چرا که با مدیریت دقیق؛ منابع و هزینههای نگهداری داراییها را بهبود میبخشد. نرمافزار انبارداری رویان سیستم در جهت برنامهریزی دقیق در کوتاهترین زمان ممکن لیست کالاهای موجود، گردش آنها در بین انبارهای متعدد و و نیازمندیها را در اختیار کاربران سیستم قرار می دهد و همینطور روند درخواست کالا در بخش های مختلف سازمان را سهولت می بخشد، نقطه سفارش کالاها را هشدار می دهد، با ایجاد یک ارتباط بسیار دقیق با بخش های حسابداری، خرید، فروش، CRM و ... در چرخه ی فروش سازمان هم نقش بسیار مهمی را ایفا می کند ... سیستم انبارداری و حسابداری انبار رویان سیستم موجودی را در انبارهای مختلف: (انبار مواد اولیه، انبار محصول نهایی، انبار نیمهساخته، انبار قطعات، انبار ملزومات و ... ) نگهداری میکند، موجودی کالا و مواد اولیه را با فاکتورهای زیادی کنترل میکند و باعث کاهش هزینهها و بهبود روند خرید سازمان خواهد شد، پروسهی انبارگردانی تعیین مغایرت و .... را بهبود میبخشد، اسناد انبار را نگهداری میکند و با استفاده از گزارشات متنوعی که دارد، حسابداری انبار را بهبود میبخشد و ...
حسابداری انبار به مجموع عملیاتی که جهت مشخص کردن قیمت موجودی انبار صورت میگیرد گفته می شود. این عملیات شامل مشخص کردن قیمت اسناد وارده به انبار و اسناد صادره از انبار میباشد. برای محاسبه بهای کالای صادره ابتدا باید واردههای انبار تعیین قیمت گردد.
اسناد وارده انبار خود به چند بخش تقسیم میشوند:
ورود هر کالا به انبار نیاز به یک رسید انبار دارد، سند رسید انبار شامل نام طرف حساب، اقلام کالای وارده، تعداد و مبلغ هر قلم کالا میباشد با ورود هر کالا به انبار در نرمافزار انبارداری، نیاز به ثبت یک سند رسید انبار میباشد. سند رسید انبار شامل نام طرف حساب، اقلام کالای وارده، تعداد هر قلم و مبلغ هر قلم کالا میباشد، ممکن است بر اساس نوع رسید عوامل دیگری نیز در سند ثبت شده باشد مانند تخفیف، ارزش افزوده و …
خروج کالا از انبار نیز در نرمافزار انبارداری بصورت یک سند ثبت میگردد که شامل پارامترهایی از قبیل: اقلام کالا، تعداد کالا و طرف حساب و ... میباشد. برای ثبت سند حواله انبار در برنامه حسابداری باید حواله را بر اساس یکی از روشهای ریالی کردن انبار تعیین قیمت کنیم. در حواله انبار حساب بستانکار موجودی مواد و کالا میباشد. جهت ثبت طرف بدهکار نوع حواله اهمیت دارد، اگر حواله بابت فاکتور فروش صادر شده باشد حساب بدهکار، بهای تمام شده کالای فروخته شده خواهد بود. در نرم افزار حسابداری حساب بدهکار حواله فروش از در آمد فروش کسر میگردد و معمولا معین آن زیر حساب درآمدها تعریف میشود. با توجه به اینکه حساب بدهکار میباشد از گردش آن از در آمد کسر خواهد شد. اگر حواله جهت مصرف یا جهت ضایعات و … باشد حساب بدهکار یکی از سر فصلهای هزینه خواهد بود که بر اساس طرف حساب حواله مشخص میشود.
در انبار بجز حواله و رسید اسناد دیگری نیز ثبت می شوند مانند اسناد تولید، اسناد انتقال و … که در نهایت هر یک از این اسناد ترکیبی از حواله و رسید خواهند بود بطور مثال در سند تولید مواد اولیه برای مصرف حواله میشود و محصول نهایی تولید می شود. ثبت این اسناد هم در نرم افزار حسابداری بصورت ترکیبی از ثبت حواله و رسید خواهد بود.
بر اساس تعریف حسابها در برنامه حسابداری ممکن است جهت اسناد انتقال بین انبار ها سندی در حسابداری ثبت نگردد. در انتقال بین انبار ها موجودی کالا بابت انبار مبدا بستانکار و بابت انبار مقصد بدهکار خواهد شد و اگر موجودی ریال انبار ها در نرم افزار حسابداری به تفکیک ثبت نشده باشد نیاز به ارسال سند نیست.
یکی از مسائل پیچیده حسابداری انبار تعیین بهای تمام شده تولید میباشد. قیمت نهایی کالای تولید شده شامل: هزینه مواد مصرفی، هزینه بسته بندی، هزینه حمل مستقیم کالا و سرشکن کردن سایر هزینهها میباشد.
تعیین هزینههای مستقیم تولید کار دشواری نیست اما برای تقسیم سایر هزینهها نیاز به الگوریتم مشخصی داریم این الگوریتم میتواند بر اساس محصولات و مراکز تولید متفاوت باشد بطور مثال در یک فضای تولیدی که بیش از یک محصول تولید میشود جهت سرشکن کردن هزینه اجاره کارخانه می توان بر اساس فضای اختصاص یافته به هر محصول، بر اساس مقدار تولید هر محصول، بر اساس میزان فروش و یا … هزینه سرشکن گردد. پیش از وارد شدن به بحث بهای تمام شده محصول، هر مجموعه ابتدا باید این الگوریتم را برای تمام محصولات و تمام سرفصلهای هزینه خود تهیه کند و همچنین توجه داشت که بهای تمام شده تولید محصول یک رقم تخمینی است و هیچوقت یک عدد واقعی نیس با توجه به نامشخص بودن برخی هزینهها در لحظه نمی توان بهای تمام شده تولید را محاسبه کرد و این امر حتما باید در بازههای زمانی مشخص صورت گیرد بطور مثال یک دوره سالانه.
حسابداری اسناد صادره از انبار نیز چند روش محاسبه دارد چون بهای تمام شده کالای صادره باید برای هر کالا هنگام خروج از انبار قیمتی تعیین کند که این قیمت بر اساس چندین روش قیمتگذاری مشخص میشود :
در روش اولین وارده اولین صادره یا همان فایفو، فرض براین است که کالای خریداری شده به ترتیب ورود به انبار, از انبار خارج میگردد یعنی کالاهایی که ابتدا خریداری میشوند ابتدا مصرف یا به فروش میرسند پس کالایی که در پایان دوره در انبار باقیمانده, مربوط به خریدهای آخر است و قیمت خرید آنها را به عنوان ارزش موجودی کالای پایان دوره در نظر میگیریم.
در روش لایفو یا آخرین وارده اولین صادره، آخرین وارده اول خارج میشود. در صورت در نظر گرفتن تورم مثبت در این روش ارزش ریالی انبار در این روش حداقل و سود فروش کالا نیز حداقل نشان داده میشود.لازم به یادآوری است که این روش مورد تایید دارایی نمیباشد و کمتر حسابداری از این روش قیمتگذاری استفاده میکند.
پر کاربردترین روش قیمتگذاری که مورد تایید تمام سازمانهای مالی در سراسر دنیا میباشد این روش است. برای محاسبه بهای هر قلم کالا موجودی ریالی همان زمان را تقسیم بر موجودی تعدای کالا میکنیم.
عصری که در آن قرار گرفتهایم به عصر اطلاعات منسوب است، امروزه در دست داشتن اطلاعات صحیح و به روز و مدیریت درست آنها از جمله مهمترین عوامل موفقیت کسب و کارها محسوب میشود. از طرفی پیشرفتهای تکنولوژیکی اخیر سبب ظهور بازیگران قدرتمند و افزایش رقابت بین کسب و کارها شده و مدیران را با چالشی بزرگ در مدیریت اطلاعات و اداره کسب و کار خود مواجه ساخته است.
مدیران کسب و کارها میتوانند با بهرهگیری از سیستمهای اطلاعاتی و مدیریت صحیح اطلاعات هزینههای خود را تا جای ممکن پایین آورده و با حداکثر راندمان به فعالیت خود ادمه دهند. چیزی که جای خالی آن در شرکتهای فعال در کشورمان شدیدا احساس میشود. صاحبان کسب و کارها در ایران اغلب چشمان خود را بر روی سودمندیهای سیستمهای اطلاعاتی بسته اند و رغبتی در بکارگیری آن ها از خود نشان نمیدهند. در ادامه به تشریح اهمیت اطلاعات محیطی و بکارگیری سیستمهای اطلاعاتی میپردازیم.
اگر یک صنعت خاص را درنظر بگیریم عوامل موجود در آن به طور مستقیم و فقط بر کسب و کارهای موجود در آن صنعت تاثیر میگذارد. از جمله مهمترین این عوامل میتوان به رقبا، مشتریان، تامینکنندگان مواد اولیه و وضعیت عرضه و تقاضای محصولات اشاره کرد. در دست داشتن و تحلیل درست اطلاعات مربوط به این عوامل، سازمان را در موقعیت بهتری نسبت به رقبا قرار میدهد و به اثربخشی فعالیتهای سازمان کمک شایانی میکند. با استفاده از سیستمهای اطلاعاتی میتوان به راحتی این اطلاعات را پردازش و مدیریت کرد، به برقراری ارتباطات موثر با مشتریان، تامینکنندگان و رقبا پرداخت و تصمیمات صحیحی برای ادامه فعالت اتخاذ نمود.
مدیریت و پردازش اطلاعات درون سازمانی نیز از اهمیت بالایی برخودار است و اگر به درستی صورت پذیرد افزایش کارایی و کاهش هزینههای سازمانی را در پی خواهد داشت. ولی این امر بدون استفاده از سامانههای اطلاعاتی میسر نیست. هر کسب و کار در شروع کار و در سادهترین حالت خود از سه بخش اصلی تشکیل شده است: بخش مرتبط با تهیه مواد اولیه، بخش تولید که مواد اولیه را به محصول نهایی تبدیل می کند و در نهایت بخش فروش که محصول را به مشتری میفروشد. اما به تدریج و با رشد کسب وکار و افزایش فروش، بخش های جدیدی مانند بخش حسابداری، مدیریت نیروی انسانی و… به کسب و کار اضافه شده و پیچیدگی آن را افزایش میدهد. هر چه اطلاعات بیشتری در یک سازمان جریان داشته باشد لزوم استفاده از سامانههای اطلاعاتی در آن بیشتر به چشم میآید. استفاده از سیستمهای اطلاعاتی برای مدیریت اطلاعات درون سازمانی سبب افزایش هماهنگی بخشهای مختلف سازمان، افزایش قدرت کنترل مدیران و نیاز به مدیران میانی کمتر در نتیجه کاهش هزینهها و افزایش راندمان تولید میشود. حال که اهمیت استفاده از سیستمهای اطلاعاتی را در مدیریت و پردازش اطلاعات را دریافتیم به تشریح سیستمهای اطاعاتی میپردازیم.
سیستمهای اطلاعات: سیستمهای اطلاعاتی در حقیقت شبکهای از سخت افزار و نرم افزارها هستند که دادههای خام را از منابع انسانی دریافت کرده و پردازشهایی روی آن ها انجام میدهند و پس از دستیابی به اطلاعات سودمند و معنیدار آنها را ذخیره کرده و بین کاربران نهایی منتشر میکنند. هدف سامانههای اطلاعاتی پشتیبانی از تصمیمگیری و کنترل در سازمان و همچنین کمک به تحلیل مشکلات و تولید محصولات است.
سامانههای اطلاعاتی را به دو دسته اصلی میتوان تقسیم نمود:
دسته اول که اطلاعات محیط بیرونی سازمان را مدیریت و پردازش میکنند و به مدیران کمک میکنند تصمیمات درستی در رابطه با برقراری ارتباط با مشتریان، رقبا و تامینکنندگان اتخاذ نمایند و اهداف خود را به درستی تدوین نمایند.
از جمله مهمترین سامانههای این دسته سیستم مدیریت ارتباط با مشتری(CRM) است که دادههای مربوط به مشتریان را دریافت کرده و پس از پردازش، مشتریان را در قالبهای مختلف طبقهبندی میکند و این امکان را فراهم میسازد که بتوان رفتار مشتریان را به خوبی رصد کرده و استراتژیهای مناسبی را برای ارتباط با گروههای متفاوت مشتریان اتخاذ نمود.
دسته بعد به مدیریت اطلاعات محیط داخل سازمانی و یا انجام وظایف تخصصی کارمندان مربوط میشود از جمله این سامانهها می توان به سامانه اطلاعاتی سیستم اطلاعات مدیریت (MIS) اشاره نمود. این سامانه اطلاعات مختلف درون سازمانی با حجم بالا را دریافت کرده و بوسیله مدلهای ساده آنها را پردازش میکند و در نهایت خروجی را بصورت گزارشات ساده در زمان و موقعیت مناسب در اختیار مدیران میانی قرار میدهد، تا با صرف کمترین زمان بتوانند تصمیم گیریها و برنامهریزی های درستی داشته باشند.
هر سازمان باید، بنا به نیاز خود و مقتضیات محیطی از سامانههای اطلاعاتی مختلفی استفاده نماید و برای حداکثر بهرهبرداری از این سامانهها به استفاده صحیح و بههنگام و وجود یکپارچگی بین سامانههای بکارگرفته شده توجه داشته باشد. این امر در نهایت منجر به مسطح سازی، انعطاف و هماهنگی بیشتر و افزایش کارایی و اثربخشی سازمان خواهد شد. با افزایش کارایی هزینه تمام شده محصولات کاهش پیدا خواهد کرد و افزایش اثربخشی حرکت سازمان در مسیر درست را در پی خواهد داشت و اینها همه سبب افزایش قدرت رقابتی سازمان خواهد شد.
منبع: جهان اقتصاد
مدیریت فرایندهای کسب و کار (BPM) ، شامل روشها ، تکنیکها و ابزارهایی جهت پشتیبانی از طراحی ، مدیریت و تحلیل فرایندهای کسب و کار است ؛ به عبارت دیگر، BPM یک رویکرد ساختار یافته با هدف بهبود کیفیت محصول و خدمات است و تلاش دارد تا فرایندهای سازمان را با استراتژی سازمان همسو نماید و به موازات آن رضایت مشتری را با افزایش کیفیت ، بهبود دهد.
مدیریت فرایندهای کسب و کار یا BPM، ریشه درمدیریت و فناوری اطلاعات دارد. همین موضوع یکی از عوامل مهم محبوبیت و کارآمدی این رویکرد است. با رشد و ترکیب این دو علم، مفهوم مدیریت فرایندهای کسبوکار ایجاد گردیده است. در واقع BPM پس از رویکردهای TQM و BPR در مدیریت و به موازات آن پس از ظهور سیستم های مدیریت پایگاه داده، سیستم های مدیریت منابع سازمانی و سیستم های مدیریت گردش کار در فناوری اطلاعات، به منظور بهبود خدمات و محصولات معرفی گردید. منظور از بهبود، عبارت است از کلیه عملیات و تغییراتی که در فرایندها ایجاد میگردد تا هزینه و سرعت انجام را کاهش و کیفیت خروجی فرایند را افزایش دهد.
به منظور پشتیبانی از اجرای BPM در سازمانها، BPMSها یا سیستمهای مدیریت فرایندهای کسبوکار که حاصل فناوری اطلاعات هستند، تولیدشدهاند. سیستمهای مدیریت فرایندهای کسبوکار با مجموعه ابزارهای خود، کلیه مراحل چرخه فرایند از طراحی و مدلسازی تا اجرا، پایش و بهبود را پشتیبانی مینمایند.
هدف از مدیریت فرآیندهای کسبوکار بهبود کیفیت خدمات و درنتیجه محصولات با استفاده از رویکردی ساختاریافته و تمرکز بر مدیریت فرآیندهای کسبوکار سازمان و طراحی سیستماتیک
برپایه اصولی همچون :
۱- فرایندها داراییهای سازمان هستند که برای مشتریان ایجاد ارزش مینمایند.
۲- با اندازهگیری، پایش، کنترل و تحلیل فرایندهای کسبوکار، سازمان قادر خواهد بود، ارزشی پایدار را به مشتری ارائه دهد و مبنایی برای بهبود فرایندها در اختیار داشتهباشد.
۳- فرایندهای کسبوکار باید به صورت مستمر بهبود پیدا کنند.
۴- فناوری اطلاعات یک توانمند ساز حیاتی در اجرای BPM است.
- ساختار سازمانی فرآیند محور بسازید.
- مدیریت ارشد نسبت به BPM باید الزام و تعهد داشته باشند اما اجرای BPM باید با استفاده از یک رویکرد پایین به بالا انجام شود.
مدیریت ارشد سازمان، باید از رویکرد مدیریت مبنای فرایندها پشتیبانی نماید و نسبت به انجام آن خود را متعهد و ملزم بداند. چرا که همواره مدیران میانی در برابر تغییر ساختار وظیفهای به ساختار فرایندی، به دلیل محدود شدن مسئولیتهایشان، مقاومت میکنند و اگر مدیران ارشد نسبت به BPM تعهد و الزام نداشته باشند، پروژه به دلیل مقاومتهای داخلی با شکست مواجه میشود. اما طراحی فرایندها باید با استفاده از یک رویکرد پایین به بالا و به عبارتی توسط کارمندان داخلی سازمان صورت پذیرد تا مقاومت کمتری توسط آنها در برابر تغییر وجود داشته باشد. اگر چه نهایتاً، مالک فرایند، طراحی نهایی را تأیید خواهد نمود.
- سیستم های نرمافزاری را جهت پایش،کنترل، تحلیل و بهبود فرایندهای کسبوکار در سازمان مستقر کنید.
- با شرکای تجاری خود به طور مشترک فعالیت نمایید.
اگر چه شرکتها غالباً تمایل به انجام کلیه فعالیتها در داخل سازمان خود دارند، اما در مواردی نیاز به برون سپاری برخی از فعالیتها است. در این موارد لازم است که مدیریت فرایندهای کسبوکار را به بیرون از سازمان نیز گسترش داد تا نهایتاً ارزش مناسب و بهینهای را به مشتریان ارائه داد.
- نیروی کار خود را به صورت مستمر تحت آموزش قرار دهید.
- نظام پاداش کارکنان را بر مبنای عملکرد فرایندهای کسبوکار استوار کنید.
BPMS در واقع یک ابزار بسیار قوی از مجموعه ابزارهای مورد استفاده BPM است. سازمانهایی که از این ابزار استفاده میکنند، علاوه بر امکان طراحی فرایندها به صورت سیستماتیک، دادهها و اطلاعات فرایندی را در اختیار خواهند داشت که به واسطه آن بهبود فرایندها را تسریع میبخشند.
نویسنده : James F.Chang
کتاب Business Process Management Systems
زمانی وجود داشت که اپل در سراسر جهان هم معنی نوآوری و فناوری جدید بود. این شرکت با تولید گوشیهای آیفون، میلیون ها نفر را به کاربر گوشی هوشمند تبدیل کرد و سالها آیپاد یک وسیله ضروری برای هر کسی شناخته میشد. هرچند در سالهای اخیر، اپل به جای تغییر محصولات خود به محصولاتی جدید در حال تمرکز روی بهبود محصولات اخیر خود است.
این مسئله باعث تاثیرگذاری روی تصمیم مجله Fast Company برای تهیه لیست خلاقترین شرکتهای جهان شده است. این مجله آمریکایی ۵۰ شرکت در جهان را با توجه نوع فعالیت آنها در سال گذشته رتبهبندی کرده است. البته برای این رتبهبندی از شاخصهای مخصوص خود استفاده کرده است. اپل در سال ۲۰۱۸ به دلیل تولید iPhone X و ایرپادهای بیسیم خود رتبه اول را کسب کرد. سال ۲۰۱۷ پرچمدار جدید اپل نه تنها دارای یک طراحی جدید با نمایشگری دارای حاشیه کناری کم بود، بلکه اولین گوشی بود که از فناوری تشخیص چهره استفاده میکرد که هنوز هم امنترین راه باز شدن قفل دستگاه است.
حالا که لیست ۲۰۱۹ خلاقترین شرکتهای جهان با توحه به فعالیت آنها در سال ۲۰۱۸ منتشر شده، مشاهده میشود که اپل با تولید iPhone XS، به رتبه هفدهم در این لیست سقوط کرده است. قرار گرفتن در رتبههای بالاتراز ۵۰ در این لیست نیاز به یک فناوری جدید دارد که Fast Company هم با توجه به درنظر گرفتن پردازنده A12 بیونیک اپل، این رتبه را به این شرکت آمریکایی اهدا کرده است. در هر صورت، نمیتوان این را رد کرد که پردازنده A12 اپل در میان دیگر چیستها قدرت بیشتری از خود نشان خواهد داد و واقعا حق دارد که زمینهساز قرار گرفتن اپل در این رتبه شود. البته در رتبه اپل، قابلیت نوار قلب اپل واچ سری ۴ هم بیتاثیر نبوده است.
در بالای جدول هم دو شرکت قرار گرفتهاند که بیشتر در آسیا شناخته شده هستند و سرویس آنها مورد استفاده قرار میگیرد. اولین شرکت در این لیست Meituan Dianping و پس از آن شرکت برنامهنویسی Grab. Both قرار دارند که سرویسهای زیادی از جمله خرید و فروش، خرید بلیط سینما و حمل و نقل را ارائه میدهند. سومین شرکت هم در کمال تعجب NBA اعلام شده است. این شرکت به خاطر موفقیت خود در حرکت به سمت ورزشهای الکترونیک و بهبود بخشیدن به سرویسهای استریم خود مورد تحسین قرار گرفته است. بقیه نامهایی که در این لیست دیده میشوند، نام استارتآپهایی است که موفقیت زیادی برای صاحبان خود کسب کردهاند.
منبع: روزامه
امروزه با توجه به مدرنیزه شدن رستورانها و تسریع در بخش خدمترسانی به مشتریان وجود یک چرخه کاری مناسب و یک راهکار یکپارچه بسیار مهم و ضروری است، راهکاری که بتواند تمامی بخشهای یک مجموعه رستورانی را مدیریت نماید و قابلیت بررسی و برنامهریزی تمامی منابع را در اختیار مدیران این مجموعهها قراردهد، راهکار رستورانی رویان سیستم متشکل از ماژولهای ثبت سفارشات با قابلیت نصب بر سیستم عامل اندروید برروی اسمارت گوشیها و تبلتهای اندرویدی، فروش فروشگاهی، صندوق، انبار و حسابداری انبار، دریافت و پرداخت و همچنین ماژول پرسنلی راهکار جامعی برای مدیریت رستورانهای بزرگ و دارای شعب متعدد باشد و در جهت بهینه کردن منابع، جلوگیری از هدر رفت و کاهش هزینههای جاری رستورانها کمک شایانی برای مدیریت یکپارچه این مجموعهها باشد.
شرکت رویان افزار پارس در دهمین دوره نمایشگاه قیر، آسفالت، عایق ها، سیمان و بتن، تکنولوژی ها و ماشین آلات وابسته تهران 97 در نمایشگاه بین المللی واقع در سالن 5 حضوردارد و برخی از راهکارهای خود را در حوزه کارخانجات تولید بتن، قیر و آسفالت به نمایش میگذارد لذا از تمامی علاقمندان و فعالان در این صنعت دعوت به عمل می آید تا در این نمایشگاه در کنار ما باشند.
زمان بازدید از این نمایشگاه 23 تا 26 بهمن ماه هر روزه از ساعت 9 صبح الی 5 بعد از ظهر می باشد.
از مهم ترین مسائل کلیه شرکتهای نرمافزاری علاوه بر گسترش سبد مشتریان برقراری ارتباط صحیح و کارآمد با مشتریان فعلی است که کارشناسان پشتیبانی به عنوان یکی از مهمترین راه های ارتباط میان سازمان و مشتریان می توانند نقش موثری در این راستا ایفا کنند و باعث رشد و توسعه سازمان در زمینه رضایتمندی مشتریان و همینطور برنامهریزیهای آتی شوند.
کارشناسان پشتیبانی کلیه موارد مطروحه توسط مشتری اعم از درخواست ها، ایرادات و مشکلات و ... که از طریق راههای ارتباطی سازمان از سمت مشتریان مطرح می شود را؛ ثبت، طبقه بندی، ردیابی و در کوتاهتربن زمان پاسخ میدهند.
یک کارشناس پشتیبانی نرمافزار پس از آموزش کامل سیستمهای نرمافزاری بر اساس دانش و اطلاعات روز و ارزیابی به جا از مسائل مطروحه از سوی مشتریان؛ در زمان مناسب خطاهای به وجود آمده در نرمافزار، درخواستها و یا موارد مربوط به آموزش نرمافزار و حتی آموزشهای پایهای را به واحد مربوطه ارجاع میدهد و یا حل مینماید و راهنمایی لازم را انجام میدهد و در ادامه پیگیری موثر؛ نتیجه را به مشتری و مدیران واحد و یا واحد امور مشتریان گزارش میدهد.
کارشناسان پشتیبانی مهم ترین واسطه ارتباطی مجموعه ارائه دهنده خدمات نرمافزاری هستند، پس از استقرار و راهاندازی سیستمها مشتریان اولین برخورد را با کارشناسان پشتیبانی خواهند داشت، ارائه خدمات به مشتریان و رفع اشکالات اصلیترین کار یک کارشناس پشتیبانی نرم افزار است. پاسخگویی به موقع به تمامی راههای ورودی تیکتهای پشتیبانی از اهم وظایف یک کارشناس پشتیبانی است که با توجه به روشها و فرآیندهای از پیش تعیین شده و اصول کلی واحد پشتیبانی و انواع خدمات تعریف شده برای کار مشتری طبقهبندی و رفع میگردد. تعامل با واحد فنی و تولید برای ارائه درخواستهای مشتریان، تعامل با واحد امور مشتریان و باقی واحد های سازمانی در دستور کار یک کارشناس پشتیبانی است ...
کارشناسان با آگاهی کامل از فرآیندهای کاری مشتریان و با اطلاع کامل از وضعیت موجود و با در نظر گرفتن شرایط و اهمیت مسائل به درک درستی از مسئله مشتری رسیده و زمان حل مسئله را تخمین زده و روند آن را به مشتری اعلام می نمایند.
از مهم ترین ویژگیهای یک کارشناس پشتیبانی؛
در کل کارشناسان پشتیبانی میتوانند در جهت بهبود ذهنیت مشتریان پیرامون سازمان بسیار موثر باشند چرا که یک ارتباط صحیح و حرفهای و راهنمایی لازم در جهت حل مسئله مشتریان مهمترین مسئله پس از فروش نرمافزار است و میتواند میزان رضایت مشتریان را تا حد قابل قبولی بهبود ببخشد.
شرکت رویان افزار پارس در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی کالا، خدمات، تجهیزات فروشگاهی و فروشگاههای زنجیره ای در سالن 35 غرفه 13 حضوردارد و برخی از محصولات خود را در حوزه فروشگاههای زنجیره ای به نمایش می گذارد لذا از تمامی علاقمندان فعالان در این صنعت دعوت به عمل می آید تا در این نمایشگاه در کنار ما باشند.